Σούπερ Κική: «Έλεγα ότι ο Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Αγγλικά και θέλω να γίνω όπως αυτός»

12:10 - 02/05/2023

Για την πρόσφατη περιπέτεια που την οδήγησε στο κρατητήριο μίλησε η Σούπερ Κική στην εκπομπή Super To άρθρο Σούπερ Κική: «Έλεγα ότι ο Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Αγγλικά και θέλω να γίνω όπως αυτός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Κική για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Αγγλικά και έτσι θα γίνω όπως αυτός»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Super Κική, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που την οδήγησε στο κρατητήριο. «Έχω την λεγόμενη χαρούμενη κατάθλιψη που είναι μόνιμη.  Τα τελευταία γεγονότα με τις αστυνομίες και όλα αυτά, ήταν πολύ αχρείαστο για μένα, τρελή δοκιμασία. Θα’ πρεπε να μου ζητάνε συγγνώμη όλοι και ούτε καν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»