Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου»

09:04 - 02/05/2023

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το θέμα που […] The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια»

Στην κάμερα της  εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν. «Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια. Με ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη, αν είμαι καλά ή αν παίρνω κάποια θεραπεία. Μέχρι πρόσφατα είχα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου»

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη και αναφέρθηκε στο θέμα που έχει με τον ύπνο, αλλά και στην κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει σε σχέση.Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη και αναφέρθηκε στο θέμα που έχει με τον ύπνο, αλλά και στην κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει σε σχέση.«Πριν από κάθε μου εμφάνιση καθαρίζω με φασκόμηλο όλο το χώρο και προσεύχομαι. Ήμουν πάντα απαισιόδοξη. Είχα ηττοπάθεια, αλλά πλέον έχω περάσει στην άλλη πλευρά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παυλίνα Βουλγαράκη για την insomnia: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη στην εκπομπή «Happy Day» και τον To άρθρο Παυλίνα Βουλγαράκη για την insomnia: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

The Voice: «Είχα υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο, έκανα κοπάνα γιατί δεν άντεχα άλλο να βιώνω αυτό το πράγμα»

Μαρία Κατσανδρή: «Η προσωπική μου ζωή είναι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μου»

Συγκλονιστικός Φώτης Σεργουλόπουλος – Λύγισε τους πάντες με την ερμηνεία του στην νοηματική γλώσσα

The Voice: «Στο άκουσμα ότι έρχεται ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες σίγουρα παθαίνεις σοκ»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Τους είπα ότι ήμουν υποψήφιος σε Grammy και ξέσπασαν σε γέλια όλοι στο πάνελ»

Ρούλα Ρέβη: «Όταν η γυναίκα μεγαλώσει, δεν την ενδιαφέρει να είναι επιθυμητή στους άνδρες»