Survivor: Η Μελίνα επιβεβαίωσε τα πάντα για την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε σχέση με τον Βασάλο

22:08 - 01/05/2023

Σε αποκαλύψεις πέρασε απόψε η Μελίνα Μεταξά στο Survivor, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκειά της για την εμπλοκή του ονόματός της. […] The post Survivor: Η Μελίνα επιβεβαίωσε τα πάντα για την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε σχέση με τον Βασάλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Η Μελίνα αποκάλυψε τα πάντα για την Σταυρούλα και Βασάλο – Ασταμάτητοι οι Μπλε

Survivor All Star: Θύελλα για το νέο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο – Δεν σταματούν να χάνουν οι Κόκκινοι…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor All Star: Η Μελίνα επιβεβαίωσε τα πάντα για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Σε αποκαλύψεις πέρασε απόψε η Μελίνα Μεταξά στο Survivor, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκειά της για την εμπλοκή του ονόματός της. Τα όσα ανέφερε αφορούσαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την πολύ στενή σχέση που έχουν αναπτύξει, ενώ στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει το όνομά της να συνδέεται με τον γοητευτικό παίκτη του Survivor, καθώς έχει μία σχέση έξω από το παιχνίδι. Η Μελίνα αποκάλυψε ότι ο Στέλιος μετέφερε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο, ενώ η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. «Η Σταυρούλα το έκανε επειδή φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό δεν μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»