Θέμης Ανδρεάδης: Πέρασα βαριά κατάθλιψη, το χειρότερο ήταν ότι είχα αυτοκτονική διάθεση

20:20 - 01/05/2023

«Αν δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους, ψυχιατρική βοήθεια και φάρμακα, δεν θα την έβγαζα καθαρή» δήλωσε ο Θέμης Ανδρεάδης. Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Θέμης Ανδρεάδης καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη βαριάς μορφής και πως κατάφερε να την ξεπεράσει. «Ο αγαπημένος μου, Σπύρος Παπαδόπουλος μόλις ... Περισσότερα To άρθρο Θέμης Ανδρεάδης: Πέρασα βαριά κατάθλιψη, το χειρότερο ήταν ότι είχα αυτοκτονική διάθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου

Nations League: Θρίαμβος της Γαλλίας στην έδρα της Ιταλίας – Απρόσμενη ήττα για Βέλγιο από το Ισραήλ

«Σεισμός» από την απόφαση των ΗΠΑ να επιτρέψουν ουκρανικό χτύπημα στη Ρωσία με αμερικανικούς πυραύλους - «Μπορεί να οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»