Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο»

11:20 - 01/05/2023

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, […] The post Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελευθερία Ελευθερίου: Δέχομαι τη συγγνώμη του Μάριου, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο

Τι λέει η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Στάθη Σχίζα; Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μετά τον επικό τους καβγά στο Survivor All Star, αλλά και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Στάθη Σχίζα. «Αποδέχομαι ... Περισσότερα To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: Δέχομαι τη συγγνώμη του Μάριου, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελευθερίου για Ιωαννίδη: "Δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο"

"Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα και το αφήνω πίσω. Από τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου και δεν έβλαψα κάποιον..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»