Επικός Γιώργος Κοψιδάς στο Happy Day: «Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας, τα έχω μαζεμένα του Φραγκολιά»
10:16 - 01/05/2023
Στο Happy Day μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος, με χιούμορ πάντα, εξέφρασε το “παράπονό” του για τον Κώστα Φραγκολιά. […]
The post Επικός Γιώργος Κοψιδάς στο Happy Day: «Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας, τα έχω μαζεμένα του Φραγκολιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κοψιδάς στο Happy Day: «Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας, τα έχω μαζεμένα του Φραγκολιά»
Το παράπονό του για τον Κώστα Φραγκολιά, εξέφρασε ο Γιώργος Κοψιδάς σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.Το παράπονό του για τον Κώστα Φραγκολιά, εξέφρασε ο Γιώργος Κοψιδάς σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.«Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας γιατί τα έχω μαζεμένα του Φραγκολιά. Μου είχε πει ότι θα έρθει στην παράσταση και δεν ήρθε ποτέ. Και τελείωσαν οι παραστάσεις, Κώστα! Κάνω υπέρβαση που μιλάω στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚοψιδάς στο Happy Day: "Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας, τα έχω μαζεμένα του Φραγκολιά"
Η απάντηση που έδωσε ο Κώστας Φραγκολιάς
Διαβάστε το στο patrasevents.gr