Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με αφορμή την επέτειο του γάμου τους

18:02 - 30/04/2023

Τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν χθες η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι τον Απρίλιο του 2019 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη, έχοντας δίπλα του μόνο τα πρόσωπα της οικογένειάς του και τους κουμπάρους του. Οι δυο τους, όλα αυτά τα χρόνια είναι αχώριστοι και δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με αφορμή την επέτειο του γάμου τους

Τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν το Σάββατο η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος....

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχω πάει να επισκεφθώ τη Μαρινέλλα, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Ντόρα Μπακογιάννη: Αποκαλύπτει για τον γάμο με τον Ισίδωρο Κούβελο – «Ήμουν τυχερή που ερωτεύτηκα δύο φορές»

Ελένη Χατζίδου: «Η Μαρίνα Σάττι δείχνει πως ακόμα δεν έχει επίγνωση αυτού που έγινε»

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει: «Σε ένα γύρισμα για video clip πήγαμε να κάψουμε το ξενοδοχείο»

Γιώργος Τσαλίκης: Σχολιάζει τη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Cerella – «Κούκλα μου νισάφι»