Τζένη Μπότση: «Είμαι πολύ περήφανη μάνα – Έχω κάνει αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί»
17:30 - 30/04/2023
Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου στο Καλύτερα δε γίνεται με
To άρθρο Τζένη Μπότση: «Είμαι πολύ περήφανη μάνα – Έχω κάνει αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»
Η Τζένη Μπότση μίλησε για τον όρο «μανούλα» που είχε πει στο παρελθόν και είχε προκαλέσει συζητήσειςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»
Η Τζένη Μπότση καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στη δήλωσή της για τον όρο «μανούλα» […]
The post Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤζένη Μπότση: «Έχω κάνει αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»
Με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά και την κόρη τους να βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, η Τζένη Μπότση μίλησε τηλεοπτικά στη Ναταλία Γερμανού. Η ηθοποιός μίλησε για μια πρόσφατη αντίδρασή της «Μανούλα δεν είμαι, είμαι μαμά. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι Νούλα σε καμία περίπτωση, είμαι μάνα», είχε δηλώσει πρόσφατα στις κάμερες […]
The post Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr