Παναθηναϊκός – Απίστευτη αποκάλυψη από τον Ντουέιν Μπέικον: «Έδειρα τον Λευτέρη Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε»

14:16 - 30/04/2023

Ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί πια παρελθόν για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού υπέπεσε σε μία σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα και ο ίδιος αποκάλυψε ένα από αυτά, με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Μαντζούκα. Σε live που έκανε στα social media, ο Μπέικον μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Απίστευτη αποκάλυψη από τον Ντουέιν Μπέικον: «Έδειρα τον Λευτέρη Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτος Μπέικον ομολογεί: «Έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε» (vid)

Ο Ντουέιν Μπέικον , πρώην πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκε σε live του στο instagram, πως χτύπησε τον νεαρό φόργουορντ Λευτέρη Μαντζούκα γιατί τον προκάλεσε.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Κασσελάκης: Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

«Ήρθε κάποιος να μου κλείσει το σπίτι», ραγίζει καρδιές η μητέρα των αδελφών που ξεψύχησαν σε τροχαίο στο Αγρίνιο

Συγχαρητήρια από Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε Σωκράτη Φάμελλο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Νεκρός ένας 68χρονος μετά από φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα Λήμνου

«Εγώ θα αυτοκτονούσα αν το παιδί μου αφαιρούσε μια ζωή», λέει ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Οσμάν και Γιούρτσεβεν «σάρωσαν» με την Τουρκία στα προκριματικά του Eurobasket 2024