Απόστολος Γκλέτσος: «Μου έχουν χρεώσει από το προπατορικό αμάρτημα μέχρι ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών»
12:30 - 30/04/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Open Weekend και στην Ελένη Τσολάκη. Ο γνωστός ηθοποιός […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Μου έχουν χρεώσει από το προπατορικό αμάρτημα μέχρι ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: «Μου έχουν χρεώσει από το προπατορικό αμάρτημα μέχρι ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών – I don’t give a sh@t»
«Έχουν γράψει τα πάντα για εμένα. Μου έχουν χρεώσει και το προπατορικό αμάρτημα. Πραγματικά δεν με νοιάζει πια. Όμως κι εγώ τους έχω ιντριγκάρει και τους έχω τρολάρει. Έχουν γράψει ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών, τι το ένα, το άλλο. Και το προπατορικό αμάρτημα μου το έχουν χρεώσει. I don’t give a sh@t. Η κόρη μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Έχουν γράψει τα πάντα για μένα, ακόμη και ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών»
Για τα όσα έχει δει να γράφονται κατά καιρούς για τον ίδιο αλλά και για το
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Έχουν γράψει τα πάντα για μένα, ακόμη και ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr