Ο Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι»

17:42 - 29/04/2023

Ο Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι» 29/04/2023 Στις 17 Απριλίου ο Ντάνι Άλβες βρέθηκε ξανά ενώπιον του δικαστή για να καταθέσει εκ νέου στο πλαίσιο της καταγελλίας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης γυναίκας. Ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου επέμεινε στην απολογία του ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη νεαρή γυναίκα, αλλά ήταν συναινετική. Το Cadena Ser έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος από την κατάθεση του 39χρονου, όπου υποστήριξε ότι ρώτησε δύο φορές το φερόμενο ως θύμα για το πώς αισθάνεται. "Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι",

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού: «Την ρώτησα δύο φορές αν της αρέσει και είπε ναι»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι στη φυλακή της Βαρκελώνης για την υπόθεση βιασμού νεαρής κοπέλας σε κλαμπ της πόλης 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ντάνι Άλβες στην απολογία για βιασμό: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι»

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε νέα κατάθεση για την υπόθεση βιασμού μίας κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης, για την οποία βρίσκεται στη φυλακή από τον περασμένο Ιανουάριο. Στην Ισπανία έχει κυκλοφορήσει λοιπόν μέρος της απολογίας του Άλβες, όπου ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φέρεται να είπε: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ... Περισσότερα To άρθρο Ντάνι Άλβες στην απολογία για βιασμό: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του: «Τη ρώτησα δυο φορές αν της αρέσει και μου είπε ναι»

Λεπτομέρειες από την κατάθεση του Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού έφερε στο φως ισπανικό Μέσο, με τον Βραζιλιάνο στην απολογία του να αρνείται κάθε μορφή σεξουαλικής επίθεσης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Απολογία Ντάνι Άλβες: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και είπε ναι»

Στην τελευταία του απολογία ο Ντάνι Άλβες έκανε λόγο για συναινετική πράξη με το φερόμενο ως θύμα βιασμού.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Απολογία Ντάνι Άλβες: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και είπε ναι»

Στην τελευταία του απολογία ο Ντάνι Άλβες έκανε λόγο για…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)