Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα πω όχι σε ένα δεύτερο παιδί»

16:10 - 29/04/2023

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο Dot. και στην Γωγώ Αυγερινοπούλου για την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα πω όχι σε ένα δεύτερο παιδί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαι κοντά στην κόρη μου όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα»

«Προσπαθώ να δημιουργήσω λίγο τον χώρο για τους δυο μας» πρόσθεσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αν έρθει ένα δεύτερο παιδί, δεν θα πω όχι

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός παιδιού με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, δήλωσε ο Γιώργος Τσιμιτσέλης. «Δεν μου άρεσε ποτέ να προγραμματίζω πράγματα, οπότε αν έρθει καλώς», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που σήμερα (29.04.2023) ήταν καλεσμένος στο dot. Στην ερώτηση πως θα του φαινόταν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ο γνωστός ηθοποιός, απάντησε: «Δεν μου άρεσε ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αν έρθει ένα δεύτερο παιδί, δεν θα πω όχι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν θα έλεγε όχι σε ένα δεύτερο παιδί

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την κόρη του και δεν αποκλείει τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιούΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, την επιτυχία που γνώρισε από τα πρώτα του To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαι κοντά στην κόρη μου όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, την επιτυχία που έχει καταφέρει και την κόρη του Εύα. «Στη ζωή μου δεν έχω καθόλου πρόγραμμα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν σημειωματάριο. Μου αρέσει να αιφνιδιάζομαι αλλά στις υποχρεώσεις μου, μου αρέσει να είμαι συνεπής», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε