Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντά για το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου και το Fame Story
15:28 - 29/04/2023
Στο μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντά για το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου και το Fame Story δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει στο ενδεχόμενο να γίνει Fame Story - «Είμαι μέσα»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλάει για το τηλεοπτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά το Fame StoryΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Ανδρέας Μικρούτσικος απαντά για το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου και το Fame Story
Στο μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε να παρουσιάζει το Fame Story αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”. «Δεν έχω μιλήσει καθόλου για την επόμενη σεζόν. Δε ξέρω τι θα γίνει. Δε ξέρω τι θα γίνει ούτε με […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr