Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα»

15:06 - 29/04/2023

Ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τον Χάρη Λεμπιδάκη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του […] The post Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την δημοσιογραφία, ούτε το Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη δημοσιογραφία και το «Καλημέρα Ελλάδα»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τον Χάρη Λεμπιδάκη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του χρονιά με τη Μαρία Αναστασοπούλου, την προεκλογική περίοδο, τον έρωτά του με τη σύζυγό του και σχολίασε τη συμμετοχή του γιου του, Φοίβου στο J2US. «Η χρονιά με την Μαρία είναι υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να κάνω την επιλογή. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ κι εγώ είμαι αυτό που δεν είναι η Μαρία. Αυτό ήθελα να είναι δύο άνθρωποι που έχουν τις απόψεις, αλλά να μην έχουν ανταγωνισμό. Αυτό το πράγμα βγήκε όλη την χρονιά και δόξα τω Θεώ είναι από τις καλύτερες χρονιές» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα» [Βίντεο]

Ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τον Χάρη Λεμπιδάκη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του χρονιά με τη Μαρία Αναστασοπούλου, την προεκλογική περίοδο, τον έρωτά του με τη σύζυγό του και σχολίασε τη συμμετοχή του γιου του, Φοίβου στο J2US. «Η χρονιά με την Μαρία είναι υπέροχη. Μου έκανε την […] Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα» – Τι είπε για την Μαρία Αναστασοπούλου

Συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Χάρη Λεμπιδάκ, έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια αλλά και στη συνεργασία του με την Μαρία Αναστασοπούλου.Συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Χάρη Λεμπιδάκ, έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια αλλά και στη συνεργασία του με την Μαρία Αναστασοπούλου.«Η χρονιά με την Μαρία είναι υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να κάνω την επιλογή. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Η ξεκάθαρη απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον – «Δε πρόκειται να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Για τη συνεργασία του με την Μαρία Αναστασοπούλου αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον μίλησε ο To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Η ξεκάθαρη απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον – «Δε πρόκειται να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την δημοσιογραφία, ούτε το Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη δημοσιογραφία και το «Καλημέρα Ελλάδα» Ο Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του χρονιά με τη Μαρία Αναστασοπούλου, την προεκλογική περίοδο, τον έρωτά του με τη σύζυγό του και σχολίασε τη συμμετοχή του γιου του, Φοίβου στο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν φύγω από το Καλημέρα Ελλάδα»

Γιώργος Παπαδάκης: «Η χρονιά με τη Μαρία ήταν υπέροχη - Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα»

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»