«Έχω δει γονείς να είναι σκληροί αλλά όχι να μην λυγίζουν» - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις νοσηλευτριών για την Ρούλα Πισπιρίγκου

12:24 - 28/04/2023

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απουσιάζει από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας συνεχίστηκε η δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο καθώς όπως ενημέρωσε η η υπεράσπιση της έχει ίωση και δεν αισθανόταν καλά. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης εξετάστηκαν ... Περισσότερα To άρθρο «Έχω δει γονείς να είναι σκληροί αλλά όχι να μην λυγίζουν» - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις νοσηλευτριών για την Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω δει γονείς να είναι σκληροί αλλά όχι να μην λυγίζουν» – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις νοσηλευτριών

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απουσιάζει από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας συνεχίστηκε σήμερα (28.04.2023) η δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς όπως ενημέρωσε η η υπεράσπιση της έχει ίωση και δεν αισθανόταν καλά. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω δει γονείς να είναι σκληροί αλλά όχι να μην λυγίζουν» – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις νοσηλευτριών appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δίκη Πισπιρίγκου: «Έχω δει γονείς να είναι σκληροί αλλά δεν έχω δει γονείς να μην λυγίζουν» – Όσα κατέθεσαν δύο νοσηλεύτριες

Οι δύο μάρτυρες έζησαν για σχεδόν τέσσερις μήνες τη μάχη που έδωσε η Τζωρτζίνα νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του ΡίουΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αποτελέσματα NBA: Στο 14-0 οι ασταμάτητοι Καβαλίερς, triple double ο Λεμπρόν Τζέιμς, 60αρα ο Φοξ

Εθνική μπάσκετ: Με νέα πρόσωπα οι κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη για τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία

Αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ντάλας χτυπήθηκε από σφαίρα

Χακάν Φιντάν: Στο Αιγαίο δεν έχουμε μόνο ένα πρόβλημα

Τα 7 σημεία του σώματος που μαρτυρούν προβλήματα υγείας

Opel Mokka 1.2 130 AT8: Το Mokka δεύτερης γενιάς, ακόμα καλύτερο!