Συγκλονίζει ο Έλληνας που επέστρεψε από το Σουδάν: Όλοι οι δρόμοι είναι διάσπαρτοι με πτώματα - Στο πλευρό των διασωθέντων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

23:06 - 27/04/2023

«Τέτοια φρίκη και τέτοιο σκοτωμό δεν έχω ξαναδεί» λέει ένας από τους Έλληνες, που το βράδυ της Πέμπτης, επέστρεψαν από την κόλαση του Σουδάν, όπου παρέμεναν εγκλωβισμένοι για μέρες. Τα όσα περιγράφει στους δημοσιογράφους, σοκαρισμένος ακόμα από τα όσα έζησε, σφίγγουν το στομάχι… «Διάσπαρτος ο δρόμος, γεμάτος πτώματα. Όλοι οι δρόμοι! Όλα τα κτίρια χτυπημένα. ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει ο Έλληνας που επέστρεψε από το Σουδάν: Όλοι οι δρόμοι είναι διάσπαρτοι με πτώματα - Στο πλευρό των διασωθέντων ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Έλληνας που επέστρεψε από το Σουδάν: Όλοι οι δρόμοι είναι διάσπαρτοι με πτώματα

Στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας έφτασε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 21.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»

Με «σημαία» τη Ζιζέλ Πελικό, οι φωνές χιλιάδων διαδηλωτών για τη βία σε βάρος των γυναικών ακούστηκε στα πέρατα της Γαλλίας