«Με ρωτούσε πράγματα για το Ισλάμ», λέει φίλη της 23χρονης που έγινε μουσουλμάνα και ξυλοκόπησε ο πατέρας της

20:26 - 27/04/2023

Η Ιταλίδα φίλη της 23χρονης από το Βόλο που έγινε μουσουλμάνα και ξυλοκόπησε ο πατέρας της, μίλησε για την κοπέλα και είπε πως μόλις γνωρίστηκαν, εκείνη ξεκίνησε να τη ρωτάει διάφορα πράγματα για το Ισλάμ. Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο πως «γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία κι έτσι γίναμε φίλες. Αρχίσαμε να μιλάμε μεταξύ μας και μετά άρχισε να με ρωτάει πράγματα για τη θρησκεία μου, γιατί της είπα ότι εγώ και η μαμά μου έχουμε ασπαστεί το Ισλάμ. Κι άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις για το πώς εγώ και η μαμά μου ασπαστήκαμε το Ισλάμ». «Μου είπε ότι ήδη διάβαζε το Κοράνι και ενδιαφερόταν να μάθει περισσότερα γιατί οι γυναίκες πρέπει να φορούν μαν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/2/2025

Champions League: Νίκη-θρίλερ της Ρεάλ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι – Καθάρισε η Ντόρτμουντ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Κλειστά σχολεία μέχρι την Παρασκευή και αποφυγή των συναθροίσεων – Τι αποφάσισε η Επιτροπή για τους σεισμούς στη Σαντορίνη

Ούτε ευρώ δεν χάρισε ο Σπόραρ – Deal-πακέτο ο Παναθηναϊκός μαζί με Βιλένα

Τουρίστας αστειεύεται με την κατάσταση στη Σαντορίνη και το ελληνικό ίντερνετ έπεσε να τον «φάει»

Καρέ – καρέ η σύλληψη διαρρηκτών από αστυνομικούς: Τους κατέγραφε κάμερα κλειστού κυκλώματος