- Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και αυτοτρολάρεται - «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντόρα Μπακογιάννη: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και αυτοτρολάρεται - «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
«Γεια σας είμαι η Ντόρα, η πιο trendy γιαγιά του TikTok, όπως μου λένε και τα εγγόνια μου», αναφέρει στην αρχή του βίντεό της
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Ντόρα Μπακογιάννη έφτιαξε λογαριασμό στο Tik Tok και προσφέρει σοκολατάκια
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού δημιούργησε λογαριασμό ανέβασε ένα μικρό βίντεο χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο συντείνεται ως η«πιο trendy γιαγιά του Tik Tok».
Διαβάστε το στο in.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη προσφέρει σοκολατάκια και αυτοτρολάρεται στο Tik Tok
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού δημιούργησε λογαριασμό ανέβασε ένα μικρό βίντεο χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο συντείνεται ως η«πιο trendy γιαγιά του Tik Tok».
Διαβάστε το στο tanea.grΝτόρα Μπακογιάννη: Έκανε Tik Tok - «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη «συστήθηκε» στους διαδικτυακούς της φίλους και έκλεισε με την ερώτηση που είχε γίνει viral πριν από αρκετά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Ντόρα Μπακογιάννη έκανε το ντεμπούτο της στο Tik Tok: «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη μόλις δημιούργησε λογαριασμό στο Tik Tok! Μάλιστα ανέβασε ήδη και το πρώτο της βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα. Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη «συστήθηκε» στους διαδικτυακούς της φίλους και έκλεισε με την ερώτηση που είχε γίνει viral πριν από αρκετά χρόνια! «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝτόρα Μπακογιάννη: Έκανε TikTok- «Θέλεις ένα σoκολατάκι;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε προσωπικό λογαριασμό στο TikTok και ανάρτησε το πρώτο βίντεο στην πλατφόρμα.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη έκανε Tik Tok η «πιο trendy γιαγιά»: «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
Λογαριασμό στο Tik Tok δημιούργησε η Ντόρα Μπακογιάννη και ανέβασε το πρώτο βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα. Η πολιτικός «συστήθηκε» στους διαδικτυακούς της φίλους και έκλεισε με την ερώτηση που είχε γίνει viral πριν από αρκετά χρόνια!
Λογαριασμό στο Tik Tok δημιούργησε η Ντόρα Μπακογιάννη και ανέβασε το πρώτο βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα. Η πολιτικός «συστήθηκε» στους διαδικτυακούς της φίλους και έκλεισε με την ερώτηση που είχε γίνει viral πριν από αρκετά χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη ακούγεται να λέει: «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη έκανε Tik Tok: «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη δημιούργησε λογαριασμό στο Tik Tok και ανέβασε το πρώτο βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα.
To άρθρο Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε Tik Tok: «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝτόρα Μπακογιάννη: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και κερνάει τους followers της… σοκολατάκια
Ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί επιλέγουν το TikTok ως βασικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στη μεγάλη λίστα προστέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έκανε… ποδαρικό με τρολ τρόπο! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με την γνωστή προφορά της που έγινε viral στο παρελθόν, κέρασε τους followers της (σσσ)σοκολατάκια), προκαλώντας φυσικά άφθονο γέλιο, με την ίδια να αποδεικνύει πως είναι…
Διαβάστε το στο news.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη έκανε Tik Tok και κερνάει... «σσσσοκολατάκι» - Δείτε βίντεο
Στο πρώτο βίντεο που ανήρτησε επιστρατεύει το χιούμορ της με μία δική της ατάκα που έχει γίνει viral
Διαβάστε το στο Skai.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και αυτοτρολάρεται – «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και τα… σσσοκολατάκια της ξαναχτυπούν! Αυτή τη φορά η βουλευτής Χανίων άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και τα προσφέρει με τη γνωστή πλέον… προφορά της, στους ακολούθους της. «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», […]
The post Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και αυτοτρολάρεται – «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.grΝτόρα Μπακογιάννη στο TikTok: «Θέλεις ένα σοκολατάκι;» (Βίντεο)
Λογαριασμό στο TikTok άνοιξε η Ντόρα Μπακογιάννη και στο πρώτο της βίντεο κέρασε... σοκολατάκι. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε μάλιστα πως τα εγγόνια της την αποκαλούν ως trendy γιαγιά. «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», λέει στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη σύμφωνα με το reader. Δεκάδες ήταν τα σχόλια κάτω από το πρώτο βίντεο της Ντόρας Μπακογιάννη στο TikTok, με αρκετούς να δέχονται το κέρασμα. @dora_bakoyannis ΣΣΣΣσσσοκολατάκι; #tiktokgreece #greektiktok #greece #ελληνικοτικτοκ #DoraBakoyannis ♬ original sound - DoraTok
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΜπακογιάννη: Είμαι η πιο trendy γιαγιά του TikTok - Θέλεις ένα σσσοκολατάκι;
Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε λογαριασμό στο TikTok.Λογαριασμό στο TikTok άνοιξε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενόψει των εκλογών, παρά τα όσα είπε πρόσφατα για τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η βουλευτής Χανιών «ανέβασε» και το πρώτο της βίντεο, στο οποίο λέει ότι είναι «η πιο trendy γιαγιά του TikTok» και ρωτά τους ακόλουθούς της αν θέλουν ένα σσσοκολοτάκι, με τη γνωστή της προφορά. «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή... Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο. @dora_bakoyannis ΣΣΣΣσσσοκολατάκι; #tiktokgreece #greektiktok #greece #ελληνικοτικτοκ #Dora
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και αυτοτρολάρεται – «Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;»
«Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή», αναφέρει με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού η βουλευτής της ΝΔ
Διαβάστε το στο pagenews.grΝτόρα Μπακογιάννη: Έκανε TikTok- «Θέλεις ένα σoκολατάκι;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε προσωπικό λογαριασμό στο TikTok και ανάρτησε το πρώτο βίντεο στην πλατφόρμα. Μάλιστα, το πρώτο βίντεο της βουλεύτριας της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη κλείνει με την ερώτηση «θέλεις ένα σσσοκολατάκι». «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά […]
The post Ντόρα Μπακογιάννη: Έκανε TikTok- «Θέλεις ένα σoκολατάκι;» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr