Μαρία Ματσούκα – Θέμης Γιαννιτσάς: Βάπτισαν τον γιο τους με νονά την Δήμητρα Ματσούκα – Βίντεο
23:36 - 26/04/2023
Στην Γλυφάδα βάπτισαν τον τον γιο τους, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου η Μαρία Ματσούκα
To άρθρο Μαρία Ματσούκα – Θέμης Γιαννιτσάς: Βάπτισαν τον γιο τους με νονά την Δήμητρα Ματσούκα – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ματσούκα – Θέμης Γιαννιτσάς: Βάφτισαν τον γιο τους με νονά τη Δήμητρα Ματσούκα
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Μαρία Ματσούκα και τον σύζυγό της, Θέμη Γιαννιτσά, καθώς βάφτισαν τον γιο τους! Η βάφτιση του μικρού πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ραφαέλλος, όπως είχε αποκαλύψει το ζευγάρι στα πρώτα του γενέθλια. «Σε αγαπάμε πολύ παιδί μου, δεν πίστευα ούτε εγώ, ούτε και ο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Ματσούκα: Βάπτισε τον γιο της με νονά την Δήμητρα Ματσούκα
H Μαρία Ματσούκα και ο Θέμης Γιαννιτσάς βάφτισαν τον γιο τους το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου στην Γλυφάδα. Μάλιστα νονά του μικρού έγινε η Δήμητρα Ματσούκα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με ελάχιστους προσκεκλημένους και ο μικρός πήρε το όνομα Ραφαέλλος, όπως είχε αποκαλύψει το ζευγάρι. «Σε αγαπάμε πολύ παιδί μου, δεν πίστευα ούτε εγώ, ούτε και ο […]
The post Μαρία Ματσούκα: Βάπτισε τον γιο της με νονά την Δήμητρα Ματσούκα appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr