Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ στη ζωή μου»

22:32 - 26/04/2023

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μεταξύ άλλων […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης για ψυχοφάρμακα: «Δεν έχω ταμπού, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ στη ζωή μου»

«Ειλικρινά παροτρύνω τον κόσμο, εάν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του, να βοηθηθεί. Δηλαδή όταν πονάει το δόντι σου, δεν παίρνεις κάτι;» είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Eίπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να κόψω τα ψυχοφάρμακα ποτέ στη ζωή μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν θέλω να κόψω τα ψυχοφάρμακα ποτέ στη ζωή μου»

Ο ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση...

Διαβάστε το στο in.gr

Θοδωρής Αθερίδης για ψυχοφάρμακα: «Δεν έχω ταμπού, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ στη ζωή μου»

«Ειλικρινά παροτρύνω τον κόσμο, εάν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του, να βοηθηθεί. Δηλαδή όταν πονάει το δόντι σου, δεν παίρνεις κάτι;» είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο Gazzetta

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα

Αν δεν είσαι καλά πρέπει να βοηθηθείς... λέει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να κόψω ποτέ τα αντικαταθλιπτικά»

«Ειλικρινά παροτρύνω τον κόσμο, εάν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του, να βοηθηθεί. Δηλαδή όταν πονάει το δόντι σου,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ – Δηλαδή όταν πονάει το δόντι σου, δεν παίρνεις κάτι;

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αντικαταθλιπτικά χάπια, που τον βοηθούν να αντιμετωπίσει τη γενικευμένη αγχώδη διαταραχή από την οποία πάσχει. «Ο εαυτούλης μου είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει στη Γη. Αυτό το σαρκίο που το κουβαλάω καλό θα είναι να τα πηγαίνω καλά μαζί του. Δεν τα πήγαινα πάντα καλά μαζί του. Οι πανικοί ήταν απερίγραπτοι. Είχα το χέρι μου στην τσέπη κι έλεγα: το χέρι μου και τα πόδια μου δεν σκάνε αυτή τη στιγμή; Προσπαθούσα να καταλάβω πού είναι το εγώ μου», περιέγραψε ο Θοδωρής Αθερίδης. «Αυτά ξεκίνησαν στην εφηβεία και κράτησαν μέχρι τα 27, μία δεκαετία

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ στη ζωή μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αντικαταθλιπτικά χάπια, που τον βοηθούν να αντιμετωπίσει τη γενικευμένη αγχώδη διαταραχή από την οποία πάσχει. «Ο εαυτούλης μου είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει στη Γη. Αυτό το σαρκίο που το κουβαλάω καλό θα είναι να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αθερίδης για ψυχοφάρμακα: Δεν έχω ταμπού, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα και αναφέρθηκε στα αντικαταθλιπτικά χάπια, που τον βοηθούν να αντιμετωπίσει τη γενικευμένη αγχώδη διαταραχή από την οποία πάσχει.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα – Αν δεν είσαι καλά πρέπει να βοηθηθείς

Μια αντισυμβατική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για το διάστημα που χρειάστηκε προκειμένου να τα «βρει» με τον εαυτό του αναφερόμενος και στην φαρμακευτική αγωγή που τον βοήθησε. «Ο εαυτούλης μου είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει στη Γη. Αυτό […] Το άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα – Αν δεν είσαι καλά πρέπει να βοηθηθείς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αντικαταθλιπτικά χάπια, που τον βοηθούν να αντιμετωπίσει τη γενικευμένη αγχώδη διαταραχή από την οποία πάσχει. «Ο εαυτούλης μου είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει στη Γη. Αυτό το σαρκίο που το κουβαλάω καλό θα είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα – Δεν θέλω να τα κόψω ποτέ»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τα αντικαταθλιπτικά χάπια, που τον βοηθούν να αντιμετωπίσει τη γενικευμένη αγχώδη διαταραχή.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Θοδωρής Αθερίδης: "Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ στη ζωή μου"

"Οι πανικοί ήταν απερίγραπτοι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ

«Ο εαυτούλης μου είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει στη Γη. Αυτό το σαρκίο που το κουβαλάω καλό θα είναι να τα πηγαίνω καλά μαζί του. Δεν τα πήγαινα πάντα καλά μαζί του»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»