Άφωνος ο Δημήτρης Σκουλός στο My Style Rocks: «Αυτό δεν είναι λογίστρια, είναι ξε-λογίστρια»

18:42 - 26/04/2023

Άφωνος έμεινε ο Δημήτρης Σκουλός με το look που επέλεξε η Χαρά στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Η […] The post Άφωνος ο Δημήτρης Σκουλός στο My Style Rocks: «Αυτό δεν είναι λογίστρια, είναι ξε-λογίστρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: Άφωνος ο Σκουλός με το look της Χαράς – «Αυτό δεν είναι λογίστρια, είναι ξε-λογίστρια»

Άφωνος έμεινε ο Δημήτρης Σκουλός με το look που επέλεξε η Χαρά στο επεισόδιο της Τετάρτης (26/4) του My Style Rocks. Η παίκτρια επέλεξε ένα casual ντύσιμο για πρωινή δουλειά, έχοντας μείνει το βράδυ στο σπίτι του αγοριού της, από τον οποίο δανείστηκε κάποια αξεσουάρ. «Εσύ τώρα για να καταλάβω… είσαι από το γραφείο;», ρώτησε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός. «Είναι ο μπάρμαν που είχαμε βγει πιο παλιά, προχωρήσαμε, μας ενέκρινε η μητέρα του. Κοιμήθηκα σπίτι του, το ξενυχτήσαμε και το πρωί έπρεπε να πάω στη δουλειά. Δανείστηκα από το αγόρι μου τα γυαλιά και το γιλέκο», εξήγησε η παίκτρια. «Το γιλέκο είναι αντρικό; Είναι πολύ στενό στη μασχάλη. Έλα, δικό σου, είναι αλλά ας το πάρουμε για αντρικό. Εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

My Style Rocks: Δημήτρης Σκουλός σε Χαρά – «Αυτό δεν είναι λογίστρια, είναι ξε-λογίστρια»

Ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»