Κάτια Ταραμπάνκο: «Πρώτη φορά μου εμφανίστηκε η ψωρίαση στα 14, ήταν σε όλο μου το σώμα»
17:40 - 26/04/2023
Για το θέμα της ψωρίασης μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, “Ζήσε Αλλιώς“.
To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: «Πρώτη φορά μου εμφανίστηκε η ψωρίαση στα 14, ήταν σε όλο μου το σώμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλά για την ψωρίαση: «Εμφανίστηκε στα 14 σε όλο το σώμα μου»
Για τη μάχη της με την ψωρίαση, το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει, μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο, που το απόγευμα της Τετάρτης (26.04.2023) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το πότε της εμφανίστηκε πρώτη φορά η ψωρίαση, πως την αντιμετώπιζαν και πότε υποτροπίασε. «Είναι ταμπού στην ... Περισσότερα
To άρθρο Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλά για την ψωρίαση: «Εμφανίστηκε στα 14 σε όλο το σώμα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Κάτια Ταραμπάνκο για την ψωρίαση: «Μου εμφανίστηκε στα 14, ήταν σε όλο μου το σώμα, τρέχαμε από γιατρό σε γιατρό»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» της Σοφίας Αλιμπέρτη βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την ψωρίαση από […]
The post Η Κάτια Ταραμπάνκο για την ψωρίαση: «Μου εμφανίστηκε στα 14, ήταν σε όλο μου το σώμα, τρέχαμε από γιατρό σε γιατρό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Κάτια Ταραμπάνκο μιλά για την ψωρίαση: «Εμφανίστηκε στα 14 σε όλο το σώμα μου»
Για τη μάχη της με την ψωρίαση, το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει, μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο, που το απόγευμα της Τετάρτης (26.04.2023) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το πότε της εμφανίστηκε πρώτη φορά η ψωρίαση, πως την αντιμετώπιζαν και πότε υποτροπίασε. «Είναι ταμπού στην […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚάτια Ταραμπάνκο: «Η ψωρίαση μου εμφανίστηκε στα 14 – Ήταν σε όλο μου το σώμα»
Κάτια Ταραμπάνκο: «Πρέπει αυτή η λέξη να συνδεθεί απλά με κάτι που είναι αυτοάνοσο και δεν μεταδίδεται» (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.gr