Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας»

17:20 - 26/04/2023

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […] The post Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης (26/04) ο αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα παιδιά του και την απώλεια της συζύγου του. «Ο γιος μου παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό. Νιώθω έτοιμος να αποκτήσω και εγγόνι, να έχω έναν μικρούλη και να τον πηγαίνω βόλτα. Το θέλω πάρα πολύ. Όχι ως ανάγκη, ανάγκη δεν ένιωσα ποτέ για τίποτα στη ζωή μου, περίμενα απλώς να μου έρθουν. Δόξα τω Θεώ μού ήρθαν όλα σχεδόν αβίαστα», ανέφερε αρχικά ο αθλητικογράφος. «Είχαμε ένα στραπάτσο πριν από μερικά χρόνια που “έφυγε” η γυναίκα μου και αυτό με στεναχωρεί όσον αφορά το να βλέπει αυτά που πετυχαίνουν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας» [βίντεο]

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ο αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια της λατρεμένης του συζύγου, τα συναισθήματά του, την αποτέφρωση στη Βουλγαρία και την επιθυμία να γίνει παππούς. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος «έχασε» τη σύζυγό του, Άντζελα, την άνοιξη του 2019, όταν η ίδια μετά από επέμβαση που […] Το άρθρο Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας»

To απόγευμα της Τετάρτης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και εκεί ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην απώλεια της συζύγου του. To απόγευμα της Τετάρτης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και εκεί ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην απώλεια της συζύγου του. «Ο γιος μου παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό. Νιώθω έτοιμος να αποκτήσω και εγγόνι, να έχω έναν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στεναχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου να δει τα παιδιά μας»

Αναφερόμενος στην απώλεια της γυναίκας του, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εξομολογήθηκε στο «Στούντιο 4» πως τον στενοχωρεί που δεν ζει για να δει την πορεία των παιδιών τους, δίχως να κρύψει ότι δεν πρόλαβε να της πει όλα όσα θα ήθελε. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρέθηκε την Τετάρτη (26/4) στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην απώλεια της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στενοχωρεί που δεν ζει η γυναίκα μου για να δει τα παιδιά μας»

Ο γνωστός αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην απώλεια της συζύγου του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

"Η κόρη μου με ρώτησε αν πρόλαβα να της πω όλα όσα ήθελα... μόνο τα βασικά. Πιστεύεις πάντα ότι μπροστά σου έχεις χρόνο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε