Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Τζένη Μελιτά και η αντίδρασή της
14:10 - 26/04/2023
Η Τζένη Μελιτά αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου και της προκάλεσε φόβο. Η ίδια αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»: «Κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου, ήμουν πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκυλί κι ένα σκασμό πράγματα. Εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μία […]
The post Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Τζένη Μελιτά και η αντίδρασή της appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε η Τζένη Μελιτά στο δρόμο από παρέα αγοριών – «Αντέδρασα λέγοντας ”έλεος΄΄»
Η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά μίλησε για κάποια σεξιστικά σχόλια, που έλαβε τις τελευταίες ημέρες. Την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι της, μια παρέα παιδιών έκαναν χυδαία σχόλια εις βάρος της, με την ίδια να αντιδρά κατά της παρέας. Η Τζένη Μελιτά, κατά την διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο «Πρωϊαν σε είδον την μεσημβρίαν» θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την άσχημη εμπειρία που έζησε. «Κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου. Καθώς γύριζα στο σπίτι μου, ήμουν πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκυλί κι ένα σκασμό πράγματα. Ήμουν εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μία παρέα αγοριών, οι οποίοι θεώρησαν ότι εγώ, σε αυτή την κατάσταση, οφείλω και πρέπει να δεχτώ κάποιο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr