Δίκη Χρυσής Αυγής: «Όταν με χτυπούσαν, ένιωθα ότι έχω πεθάνει – Ο στόχος τους ήταν να μας σκοτώσουν»
12:38 - 26/04/2023
Μετά από έντεκα χρόνια ανέσυρε από τη μνήμη του την επίθεση που δέχτηκε την ώρα που κοιμόταν ο Αιγύπτιος αλιεργάτης, Εμπάρακ Αμπουζίντ από μέλη του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής, τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012 στο Πέραμα. «Ήμουν πεθαμένος. Τα σίδερα και ξύλα έπεσαν πάνω μου δεν μπορούσα να φέρω αντίσταση. Με σκότωσαν! Με άφησαν, διότι νόμιζαν πως ήμουν νεκρός» ανέφερε ο μάρτυρας καταθέτοντας ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Ο μάρτυρας, ο οποίος μαζί με τρεις συμπατριώτες του αλιεργάτες εργάζονταν στα καΐκια της Ιχθυόσκαλας, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι σκοπός των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε βάρος του ήταν να τον σκοτώσουν. Ο μάρτυρας εξήγησε πως ήρθε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Όταν με χτυπούσαν, ένιωθα ότι έχω πεθάνει – Ο στόχος τους ήταν να μας σκοτώσουν»
«Με άφησαν, διότι νόμιζαν πως ήμουν νεκρός» ανέφερε ο μάρτυρας για τους Αιγύπτιους ψαράδες
Διαβάστε το στο news.grΔίκη Χρυσής Αυγής: Κατέθεσε ο Αιγύπτιος – «Όταν με χτυπούσαν ένιωθα ότι έχω πεθάνει»
Κατέθεσε ο Αιγύπτιος αλιεργάτης, Εμπάρακ Αμπουζίντ, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής το 2012 στο Πέραμα Με την κατάθεση του Αιγύπτιου αλιεργάτη Εμπάρακ Αμπουζίντ, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012 στο Πέραμα συνεχίστηκε η δίκη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων […]
The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέθεσε ο Αιγύπτιος – «Όταν με χτυπούσαν ένιωθα ότι έχω πεθάνει» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr