Μαρία Ιωαννίδου: «Υπέφερα, ξενύχτησα αλλά δεν έριξα ούτε ένα δάκρυ για τον καρκίνο»

11:32 - 26/04/2023

Η Μαρία Ιωαννίδου έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή που την μετέφερε σε βιβλίο. Η ίδια περιγράφει «γεννήθηκα ως τέρας. Ήμουν πολύ άσχημη. Δεν με έπαιρνε ο μπαμπάς μου. Γεννήθηκα με κάτι τρίχες καγκελωτές μαύρες και στα βαφτίσια μου ήμουν ξανθιά», στη συνέντευξή της στο Happy Day. Στη συνέχεια προσθέτει: «Όταν πήγα σχολείο ήμουν κουκλί. Πάρα […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Υπέφερα, ξενύχτησα αλλά δεν έριξα ούτε ένα δάκρυ για τον καρκίνο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Ξενύχτησα αλλά δεν έκλαψα για τον καρκίνο, ούτε ένα δάκρυ έριξα

“Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω” είπε η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Ήμασταν στην θάλασσα, έπιασα το στήθος κι είχα ένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Ξενύχτησα αλλά δεν έκλαψα για τον καρκίνο, ούτε ένα δάκρυ έριξα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»