Μαρία Ιωαννίδου: «Με τσάκισαν οι χημειοθεραπείες»

10:26 - 26/04/2023

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για την περιπέτειά της με τον καρκίνο. «Ήμασταν στην […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Με τσάκισαν οι χημειοθεραπείες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει: «Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, περιγράφοντας τον τρόπο...

Διαβάστε το στο Zougla

Μαρία Ιωαννίδου: Με τσάκισαν οι χημειοθεραπείες

Για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Τετάρτης (26/04). Η ηθοποιός θυμήθηκε αρχικά: «Ήμασταν στην θάλασσα, έπιασα το στήθος κι είχα ένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι άκουσα μια στριγγλιά από τον γιατρό γιατί δεν έκανες την εξέταση ένα χρόνο; Έχεις όγκο στο στήθος. Ε και; Θα το βγάλουμε της λέω εγώ». Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο, η Μαρία Ιωαννίδου τόνισε: «Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω. Ξενύχτησα, δεν έκλαψα για τον καρκίνο κι ούτε έριξα ένα δάκρυ». «Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει: «Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, περιγράφοντας τον τρόπο που κατάλαβε ότι έχει όγκο στο στήθος. Η ηθοποιός δήλωσε συγκεκριμένα: «Ήμασταν στην θάλασσα, έπιασα το στήθος κι είχα ένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι άκουσα μια στριγγλιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Με τσάκισαν οι χημειοθεραπείες – Σκέφτηκα την Λαμπέτη, που μία ζωή είχε καρκίνο κι έπαιζε»

Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη.Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη.«Ήμασταν στην θάλασσα, έπιασα το στήθος κι είχα ένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι άκουσα μια στριγγλιά από τον γιατρό γιατί δεν έκανες την εξέταση ένα χρόνο; Έχεις όγκο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου: "Με τσάκισαν οι χημειοθεραπείες"

"Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι άκουσα μια στριγγλιά από τον γιατρό γιατί δεν έκανες την εξέταση ένα χρόνο; Έχεις όγκο στο στήθος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημοσίευσε τα ομοφοβικά σχόλια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Γιώργος Καράβας: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά»