Θάνος Λούδος: Δημοπρατήθηκε ένα μικρό βαζάκι και έφτασε τα δύο εκατομμύρια λίρες, έπαθα την πλάκα μου και είπα αυτό θέλω να κάνω

05:40 - 26/04/2023

Στο «The 2Night Show» της Τρίτης (25/4), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τον Θάνο Λούδο. Ο επιτυχημένος δημοπράτης, και εκτιμητής πολύτιμων αντικειμένων, – ο νεότερος εκτιμητής στην Ελλάδα και ιδιοκτήτης οίκου δημοπρασιών – μίλησε για την καριέρα του στον χώρο, εξήγησε πώς «γεννήθηκε» η αγάπη του για την αναζήτηση πολύτιμων αντικειμένων και μοιράστηκε την τηλεοπτική του εμπειρία, ως εκτιμητής στο «Cash or Trash». «Είναι σαν να με επέλεξε αυτή η δουλειά. Ήμουν στο Λονδίνο, είχα επισκεφτεί τον αδελφό μου, ο οποίος τότε σπούδαζε εκεί και δούλευε και περνάμε έξω από την Wall Street, βλέπω τον οίκο Shotheby’s και μπήκα μέσα από περιέργεια αφού πρώτα ρώτησα τον πορτιέρη που υπήρχ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λύγισε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου για τη Βέφα Αλεξιάδου: «Θα πάει να βρει την Αλεξία και την Άντζελα»

Έκτορας Μποτρίνι: «Η Βέφα ήταν μια περσόνα που βοήθησε την ελληνίδα νοικοκυρά να ξαναμπεί στην κουζίνα»

Ναυάγιο στη Σάμο με οκτώ νεκρούς μετανάστες

Toν μισό ΚΟΚ παραβίασε 32χρονος στη Θεσσαλονίκη – Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο