Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 χρονών, το έχω ζήσει»
00:16 - 26/04/2023
Σε μία ευαίσθητη και προσωπική αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, συνομιλώντας στο […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 χρονών, το έχω ζήσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών»
Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, συνομιλώντας στο The 2Night Show με την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου για το θέμα της υιοθεσία.Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, συνομιλώντας στο The 2Night Show με την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου για το θέμα της υιοθεσία.«Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών, το έχω ζήσει»
Σε μία πιο προσωπική αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από το
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών, το έχω ζήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr