Survivor All Star: Ο Αγόρου βλέπει στρατηγική εναντίον του «Μου ρίχνετε λάσπη»

22:29 - 25/04/2023

Μετρά τους τρεις ψήφους που πήρε στο συμβούλιο του Survivor All Star, ο Νικόλας Αγόρου και νιώθει αδικημένος από τους συμπαίκτες του.Ο Νικόλας Αγόρου απουσίαζε από τον χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor All Star. Ο παίκτης της μπλε ομάδας είχε δεχτεί τσιμπήματα από σφήκες και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, όπως βεβαίωσε κι ο γιατρός της παραγωγής. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού: «Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα. Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά