Λίτσα Γιαγκούση: «Έπεσα από τις σκάλες, γελούσε η Μαρινέλλα και δεν μπορούσε να με σηκώσει»

13:38 - 25/04/2023

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε κι ένα περιστατικό […] The post Λίτσα Γιαγκούση: «Έπεσα από τις σκάλες, γελούσε η Μαρινέλλα και δεν μπορούσε να με σηκώσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λίτσα Γιαγκούση: «Έπεσα από τις σκάλες, γελούσε η Μαρινέλλα, δεν μπορούσε να με σηκώσει»

Ένα απίστευτο περιστατικό απ’ όταν εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο με τη σπουδαία Μαρινέλλα, περιέγραψε η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραφουδίστρια ήταν σήμερα (25.04.2023) καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Κατά τη συζήτηση με τη Μπέτυ Μαγγίρα, η Λίτσα Γιαγκούση θυμήθηκε το αστείο περιστατικό με τη Μαρινέλλα. «Έχω φύγει από σκάλα με τον πωπό, όλα τα ... Περισσότερα To άρθρο Λίτσα Γιαγκούση: «Έπεσα από τις σκάλες, γελούσε η Μαρινέλλα, δεν μπορούσε να με σηκώσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω φύγει από σκάλα με μικρόφωνο της Μαρινέλλας, σε κάθε σκαλί ακουγόταν "μπουμ"»

Λίτσα Γιαγκούση: Πώς χώρισε με τον Χρήστο Δάντη; Τι είπε για τις απειλές που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λίτσα Γιαγκούση: «Έπεσα από τις σκάλες, γελούσε η Μαρινέλλα και δεν μπορούσε να με σηκώσει»

Ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε ένα νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανιζόταν μαζί με τη Μαρινέλλα, αποκάλυψε η Λίτσα Γιαγκούση, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε ένα νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανιζόταν μαζί με τη Μαρινέλλα, αποκάλυψε η Λίτσα Γιαγκούση, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».«Έχω φύγει από σκάλα με τον πωπό, όλα τα σκαλιά, με το μικρόφωνο της Μαρινέλλας στο χέρι. Και χτύπαγε το μικρόφωνο, της το χάλασα της γυναίκας. Ακουγόταν που χτυπούσε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λίτσα Γιαγκούση: “Έπεσα από τις σκάλες, γελούσε η Μαρινέλλα και δεν μπορούσε να με σηκώσει”

H Λίτσα Γιαγκούση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανιζόταν μαζί με τη Μαρινέλλα. “Έχω φύγει από σκάλα με τον πωπό, όλα τα σκαλιά, με το μικρόφωνο της Μαρινέλλας στο χέρι. Και χτύπαγε το μικρόφωνο, της το χάλασα […] The post Λίτσα Γιαγκούση: “Έπεσα από τις σκάλες, γελούσε η Μαρινέλλα και δεν μπορούσε να με σηκώσει” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε