Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον πρώην μου γίναμε κολλητοί και έγινε φίλος με τον νυν σύντροφο μου»

09:43 - 25/04/2023

Στη σχέση της με τον νυν αλλά και τον πρώην σύντροφό της, αναφέρθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στη συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε τηλεοπτικά το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου. Η ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «2Night Show» και όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε σχετικά με τον άνδρα που είναι σε σχέση τον …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον πρώην μου έχουμε γίνει κολλητοί – Είναι φίλοι και με τον σύντροφό μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: "Με τον πρώην μου γίναμε κολλητοί και έγινε φίλος με τον νυν σύντροφο μου"

"Πάμε παντού μαζί, δεν μας έχει πάρει κανείς χαμπάρι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»