Γιώργος Λέντζας: Θύμα μεγάλης κλοπής ανήμερα της γιορτής του – «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

21:30 - 24/04/2023

Ο Γιώργος Λέντζας είχε την περασμένη Κυριακή την ονομαστική του εορτή και πλήθος φίλων έσπευσαν να του ευχηθούν μέσα από […] The post Γιώργος Λέντζας: Θύμα μεγάλης κλοπής ανήμερα της γιορτής του – «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λέντζας: Έπεσε θύμα κλοπής - «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έκλεψαν το αυτοκίνητό του - Δείτε την ανάρτησή του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Λέντζας: Θύμα κλοπής ανήμερα της γιορτής του - «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

«Να κάνετε ολική ασφάλεια κλοπής στα αυτοκίνητα σας. Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν, ευχές από καρδιάς», διευκρίνισε για την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Γιώργος Λέντζας έπεσε θύμα κλοπής ανήμερα της γιορτής του

Ο Γιώργος Λέντζας είχε την περασμένη Κυριακή την ονομαστική του εορτή και πλήθος φίλων έσπευσαν να του ευχηθούν μέσα από τα social media. Ο γνωστός παρουσιαστής με τη σειρά του ευχαρίστησε το κοινό για τα όμορφα λόγια, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως έπεσε θύμα μεγάλης κλοπής. «Οι τελευταίες μέρες, οι τελευταίοι μήνες ήταν τρελοί. Σαν πολλές ζωές […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Λέντζας: Έκλεψαν το αυτοκίνητο του – «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Λέντζας, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Λέντζας, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Ο γνωστός παρουσιαστής, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε το κοινό για τα όμορφα λόγια, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως έπεσε θύμα μεγάλης κλοπής. «Οι τελευταίες μέρες, οι τελευταίοι μήνες ήταν τρελοί. Σαν πολλές ζωές σε μια. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λέντζας – «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

Με ανάρτηση στα social media ο Γιώργος Λέντζας, ανήμερα της γιορτής του, ενημέρωσε για την κλοπή To άρθρο Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λέντζας – «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»