Πρέβεζα: «Βούτηξε» τα χρυσαφικά ηλικιωμένης για να... σωθούν από βραχυκύκλωμα!

19:04 - 24/04/2023

Πρέβεζα: Ο κατηγορούμενος, προσποιήθηκε υπάλληλο της Δ.Ε.Η.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρέβεζα: Έπεισε ηλικιωμένη να του δώσει τα χρυσαφικά της για να τα προστατέψει από… βραχυκύκλωμα

Μια ακόμη απάτη εξιχνιάστηκε με «μαϊμού» τεχνικό της ΔΕΗ κατά ηλικιωμένης, αυτή τη φορά στην Πρέβεζα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

«Βούτηξε» τα χρυσαφικά ηλικιωμένης για να… σωθούν από βραχυκύκλωμα!

Πρέβεζα: Ο κατηγορούμενος, προσποιήθηκε υπάλληλο της Δ.Ε.Η. Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας απάτη, που έγινε σε περιοχή της Πρέβεζας και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η., εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης και την έπεισε να του παραδώσει βαλιτσάκι με χρυσαφικά, προκειμένου δήθεν να τα προστατέψει από πιθανό κίνδυνο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρέβεζα: «Βούτηξε» τα χρυσαφικά ηλικιωμένης για να… σωθούν από βραχυκύκλωμα!

Πρέβεζα: Ο κατηγορούμενος, προσποιήθηκε υπάλληλο της Δ.Ε.Η. Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας απάτη, που έγινε σε περιοχή της Πρέβεζας και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η., εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης και την έπεισε να του παραδώσει βαλιτσάκι με χρυσαφικά, προκειμένου δήθεν να τα προστατέψει από πιθανό κίνδυνο […] The post Πρέβεζα: «Βούτηξε» τα χρυσαφικά ηλικιωμένης για να… σωθούν από βραχυκύκλωμα! appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους

Φοβερή παραδοχή κορυφαίου αξιωματούχου: Η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο

Η Γη της ελιάς spoiler: Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω – Ποια είναι η αδερφή της Ασπασίας

Τουρκία: Αποκρυπτογραφήθηκε επιγραφή σε μνημείο 2.600 ετών στη μητέρα των Θεών