Τόνια Σωτηροπούλου: «Με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδιά”»
15:18 - 24/04/2023
Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε
To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: «Με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδιά”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τόνια Σωτηροπούλου: «Με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση ‘’πότε θα κάνεις παιδιά’’»
«Θεωρώ τραγικό να αγκυλώνεται κάποιος μόνο από την εμφάνιση του»
Διαβάστε το στο in.grΤόνια Σωτηροπούλου: «Με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση πότε θα κάνεις παιδιά»
Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ αποκάλυψε ποιες ερωτήσεις την ενοχλούν.Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ αποκάλυψε ποιες ερωτήσεις την ενοχλούν.«Οι συνεντεύξεις αν και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 18 μου και είμαι 36 τώρα, ακόμα με κάνουν νιώθω άβολα. Έχω κουραστεί να με ρωτάνε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr