Καίτη Γαρμπή: «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά, όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό»

14:48 - 24/04/2023

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς To άρθρο Καίτη Γαρμπή: «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά, όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή: «Συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό, χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση»

Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε για τον χαρακτήρα της ενώ αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και στον γιο τους, Δημήτρη. «Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι διαφορετικό από την αυτοεκτίμηση. Την αυτοεκτίμηση ή την έχεις ή δεν την έχεις. Η αυτοεκτίμηση δεν φεύγει ποτέ. Ξέρω ποια είμαι, τι μπορώ να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Kαίτη Γαρμπή: “Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά, όταν συνέβη κάτι πριν από λίγο καιρό”

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για την καριέρα της, τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και τον γιο τους. “Σχεδόν πάντα στην επαγγελματική μου πορεία έλεγα στον εαυτό μου «ασφαλώς και μπορώ». Είμαι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, όπου με επηρεάζει πάρα πολύ το περιβάλλον μου. […] The post Kαίτη Γαρμπή: “Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά, όταν συνέβη κάτι πριν από λίγο καιρό” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Καίτη Γαρμπή: «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά»

Καίτη Γαρμπή: Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η δημοφιλής τραγουδίστρια το πρωί της Δευτέρας 24/4 Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ασφαλώς και Μπορώ», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Καίτη Γαρμπή: «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»