Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος “απολογήθηκε” για την κριτική του στην ταινία του Θοδωρή Αθερίδη

08:54 - 05/02/2020

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος “απολογήθηκε” και για την […] The post Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος “απολογήθηκε” για την κριτική του στην ταινία του Θοδωρή Αθερίδη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Γιατί απολογήθηκε on camera στον Θοδωρή Αθερίδη;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να απολογηθεί...

Διαβάστε το στο Zougla

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Γιατί απολογήθηκε on camera στον Θοδωρή Αθερίδη;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος δε δίστασε μάλιστα να απολογηθεί για την...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ήταν καλεσμένος της Ε. Μελέτη: Παραδέχθηκε πως είχε αδικήσει ταινία του Αθερίδη

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη του γνωστού κινηματογραφικού κριτικού και παρουσιαστή Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη στο κανάλι του Alpha, το βράδυ της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2020.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Θοδωρή Αθερίδη; (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να απολογηθεί για την κριτική που είχε κάνει για μία ταινία του Θοδωρή Αθερίδη. "Δεν έχω αδικήσει μόνο του Θοδωρή, αλλά το έδωσα σαν παράδειγμα. Την ξαναείδα. Ήμουν λίγο πιο αυστηρός, δεν ξέρω γιατί. Η ταινία έχει γυριστεί στην Καλλίπολη και νόμιζα ότι αυτό που μου άρεσε είναι συναισθηματικά ταυτισμένο με τα παιδικά μου χρόνια και ότι μπερδεύτηκε το φίλτρο. Τελικά, όταν την είδα, είδα ότι είναι μια πολύ γλυκιά ταινία και ωραία ιδέα. Ότι ένας χαρακτήρας δεν υπάρχει. Επειδή του αρέσουν του Θοδωρή αυτά τα τεχνάσματα, να κάνει μια τεράστια αλ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων απολογήθηκε για παλαιότερη αυστηρή κριτική του σε ταινία του Θοδωρή Αθερίδη. The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Θοδωρή Αθερίδη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»