Ελευθερία Ελευθερίου: Έχω βάλει τελεία στη σχέση μου με τον Μάριο

13:02 - 24/04/2023

«Δεν θα ακυρώσω τον Μάριο για ένα λάθος του», λέει η Ελευθερία Ελευθερίου. Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν σήμερα (24.04.2023) καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας». Η τραγουδίστρια μίλησε για το Survivor, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα. «Δεν με ενόχλησε που έφυγα γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι ... Περισσότερα To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: Έχω βάλει τελεία στη σχέση μου με τον Μάριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελευθερία Ελευθερίου: Μιλάει για το Survivor All Star – «Έχω βάλει τελεία στη σχέση μου με τον Μάριο»

Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε το Survivor All Star, τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, καθώς και την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ιβάνκα Τραμπ: Αποκαλύφθηκαν οι τρέσες της στο Super Bowl κι έγινε χαμός στα social media

Ανδρέας Φουστάνος: «Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου παντρευτήκαμε ένα μεσημέρι μόνοι μας με 10 ανθρώπους»

Ρωσία: «Οι επιδιώξεις μας ταιριάζουν με τις δηλώσεις Τραμπ ότι σημαντικό μέρος της Ουκρανίας μπορεί να γίνει ρωσικό»

Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό υπόσχεται «σθεναρή και ξεκάθαρη» απάντηση στους δασμούς Τραμπ

«The 2Night Show»: Στέφανος Κασσελάκης και Ιφιγένεια Τζόλα καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

MVP ο Σάσα Βεζένκοφ για 5η φορά στη φετινή GBL