Συγκινεί η Πηγή Δεβετζή: «Άλλαξε όλη μου η ζωή όταν τον έχασα πριν 11 χρόνια, σαν να ήταν χθες»
00:58 - 24/04/2023
Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark που προβλήθηκε […]
The post Συγκινεί η Πηγή Δεβετζή: «Άλλαξε όλη μου η ζωή όταν τον έχασα πριν 11 χρόνια, σαν να ήταν χθες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηγή Δεβετζή: Όλη μου η ζωή άλλαξε όταν έχασα τον μπαμπά μου 11 χρόνια πριν, σαν να ήταν χθες
Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark που προβλήθηκε στο OPEN. Η δημοφιλής αθλήτρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την σχέση με τους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. Ειδικότερα, η Πηγή Δεβετζή εξομολογήθηκε πως «θα ευχηθώ να περνάμε καλά και να μην παίρνουμε μέσα μας τις στεναχώριες. Επειδή το έχω νιώσει εγώ με τον πατέρα μου, που τον έχασα, σίγουρα ο άνθρωπος είχε στεναχώριες μέσα του και του βγήκαν αυτά που του βγήκαν. Να ‘ναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος αλλά μετά από αυτό το γεγονός που έχασα τον μπαμπά μου άλλαξε όλη μου η ζωή. 11 χρόνια πριν, σαν να ήταν χθες». «Σε μια ο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr