«Περίεργη» διάρρηξη στο σπίτι υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ - «Κατέβασαν όλα τα έγγραφά μου»
18:38 - 23/04/2023
«Μου έκανε τρομερή εντύπωση για το τι δεν πήραν, ενώ θα μπορούσαν». Τι λέει το θύμα της διάρρηξης.Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε το σπίτι της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ελένης Χριστιά στις παρυφές της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια να χαρακτηρίζει τη διάρρηξη ως «περίεργη». «Μου έκανε εντύπωση που δεν άνοιξαν ντουλάπια στην κουζίνα. Έχουν βγάλει όλους τους φακέλους με τα χαρτιά μου, ότι είχα στις ντουλάπες με έγγραφα. Θα μπορούσαν να πάρουν το laptop μου και δεν το πήραν. Θα μπορούσαν να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και δεν την πήραν, παρά το γεγονός ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο να το κάνουν. Δεν πήραν και τίποτα από τα μπιζού μου που ήταν ασημένια. Μου έκανε τρομερή εντύπωση για το τι δ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διάρρηξη σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Μια πολύ περίεργη και ύποπτη ως προς τα κίνητρα των δραστών διάρρηξη, σημειώθηκε το Σάββατο στις παρυφές της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Το θύμα της διάρρηξης είναι η υποψήφια βουλευτής στην Ά Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Χριστιά, η οποία μιλώντας ... Περισσότερα
To άρθρο Διάρρηξη σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΘεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -Έψαχναν έγγραφα, δεν πήραν κοσμήματα
Μια πολύ περίεργη και ύποπτη ως προς τα κίνητρα των δραστών διάρρηξη, σημειώθηκε χθες στις παρυφές της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή.Μια πολύ περίεργη και ύποπτη ως προς τα κίνητρα των δραστών διάρρηξη, σημειώθηκε χθες στις παρυφές της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή.Το θύμα της διάρρηξης είναι η υποψήφια βουλευτής στην Ά Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Χριστιά, η οποία μιλώντας στο GRTimes, αναφέρει πως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔιάρρηξη σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Έψαχναν έγγραφα, δεν πήραν κοσμήματα
Διάρρηξη σημειώθηκε το Σάββατο (22/4) στις παρυφές της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Το θύμα της διάρρηξης είναι η υποψήφια βουλευτής στην Ά Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Χριστιά, η οποία μιλώντας στην ιστοσελίδα GRTimes, αναφέρει πως τής έκανε τρομερή εντύπωση, το γεγονός […]
Διαβάστε το στο irafina.gr