Ιωάννα Σαρρή: Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στον Σαμπάνη – “Χρόνια πολλά στον Γιώργο μου”

12:04 - 23/04/2023

Η Ιωάννα Σαρρή ευχήθηκε με μια τρυφερή ανάρτηση στον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή. Συγκεκριμένα η σύντροφος του τραγουδιστή και μοντέλο, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στo ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης ποζάρουν αγκαλιασμένοι και κοιτούν τον φακό. Η Ιωάννα Σαρρή έγραψε […] The post Ιωάννα Σαρρή: Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στον Σαμπάνη – “Χρόνια πολλά στον Γιώργο μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή δεν κρύβει τον έρωτά τους – «Χρόνια πολλά στον Γιώργο μου»

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην αγκαλιά του Γιώργου Σαμπάνη, η Ιωάννα Σαρρή στέλνει τις ευχές της To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή δεν κρύβει τον έρωτά τους – «Χρόνια πολλά στον Γιώργο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια