J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και σοκαρίστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου

01:38 - 23/04/2023

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, για ένα ακόμα Σαββατόβραδο, το J2US με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες […] The post J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και σοκαρίστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία σοκάροντας τη Βίκυ Σταυροπούλου

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, για ένα ακόμα Σαββατόβραδο, το J2US με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha ύστερα από την σύντομη παύση για το Πάσχα. Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου. Τα 10 εναπομείναντα ζευγάρια του μουσικού σόου έδωσαν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό, ανεβαίνοντας στη σκηνή με τραγούδια – έκπληξη, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τόσο των κριτών όσο ασφαλώς και των τηλεθεατών. Άλλωστε ο συμψηφισμός της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας του τηλεοπτικοί κοινού θα έδινε το πολυπόθητο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και η Βίκυ Σταυροπούλου ξέσπασε! «Είναι άδικο, δεν μπορώ να το πιστέψω…»

Το βράδυ του Σαββάτου (22/04), το J2US με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha ύστερα από την σύντομη παύση για το Πάσχα.Το βράδυ του Σαββάτου (22/04), το J2US με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha ύστερα από την σύντομη παύση για το Πάσχα.Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου. Τα 10 εναπομείναντα ζευγάρια του μουσικού […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Just The 2 of Us: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία – Το ζευγάρι που αποχώρησε

Ανατροπή με την αποχώρηση του «Just the 2 of Us» - Ποιο ζευγάρι έφυγε από το μουσικό σόου;

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»