Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα έπεφτε σε γκρεμό – Σώθηκε από θαύμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Παραλίγο να πέσω σε γκρεμό»
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης...
Διαβάστε το στο ZouglaΠαναγιώτης Μπουγιούρης: Θα έπεφτε σε γκρεμό – Σώθηκε από θαύμα
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
Διαβάστε το στο tanea.grΠαναγιώτης Μπουγιούρης: «Παραλίγο να πέσω σε γκρεμό»
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό που σώθηκε από θαύμα. «Είχαμε κάνει μια μικρή επαφή για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά μέχρι εκεί. Ξεκίνησα μαθήματα περσικών για την ταινία που έκανα στο Ιράν. Δεν έχω αλλάξει την εμφάνισή μου, απλά κατά περιόδους μακραίνω τα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοκαριστικό ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σώθηκε από θαύμα – Θα έπεφτε σε γκρεμό
Μιλώντας για τη ζωή του, ο αγαπημένος ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε ένα τρομακτικό περιστατικό που του συνέβη και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, κάνοντας αναφορά στο τρομακτικό συμβάν. «Πιο πολύ έχω κινδυνεύσει πηγαίνοντας σε έναν προορισμό. Είχε γκρεμό, υπήρχε χωματόδρομος, ήταν λίγο […]
Το άρθρο Σοκαριστικό ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σώθηκε από θαύμα – Θα έπεφτε σε γκρεμό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr