Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο»

13:00 - 21/04/2023

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η ηθοποιός μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή στη […] The post Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Αντιγόνη Ψυχράμη εξομολογείται: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου συμμετέχει και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μακαλιάς, παραχώρησε η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία αποκάλυψε τη πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στο θέατρο, μετά την απώλεια του πατέρα της. «Δεν πολυσυμπαθώ την τηλεόραση, δεν την αγαπάω και νιώθω ανασφάλεια, αλλά σε ένα πλαίσιο προστατευμένο με τον Δημήτρη δίπλα μου, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στο θέατρο, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.Η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στο θέατρο, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου συμμετέχει και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μακαλιάς, η ηθοποιός είπε: «Δεν πολυσυμπαθώ την τηλεόραση, δεν την αγαπάω και νιώθω ανασφάλεια, αλλά σε ένα πλαίσιο προστατευμένο με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου συμμετέχει και ο σύζυγός της, Δημήτρης To άρθρο Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αντιγόνη Ψυχράμη: "Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο"

"Δεν πολυσυμπαθώ την τηλεόραση, νιώθω ανασφάλεια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»