Γιώργος Παπαδάκης: Δάκρυσε με τις ευχές για την ονομαστική του εορτή

08:54 - 21/04/2023

Ο Γιώργος Παπαδάκης γιορτάζει την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου. Το πρωί της Παρασκευής, όμως, οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα […] The post Γιώργος Παπαδάκης: Δάκρυσε με τις ευχές για την ονομαστική του εορτή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του για τις ευχές των συνεργατών του για την ονομαστική του εορτή - «Αυτά είναι τα παιδιά μου»

Οι συνεργάτες του ετοίμασαν μια έκπληξη για εκείνον, καθώς γιορτάζει την Κυριακή 23 Απριλίου - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνηση στον «αέρα» του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τις ευχές για τη γιορτή του

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνηση στον «αέρα» του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τις ευχές για τη γιορτή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Η έκπληξη των συνεργατών του για την ονομαστική του εορτή

Εμφανώς συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης από την έκπληξη που του έκαναν οι συνεργάτες του. Mια έκπληξη επιφύλλαξαν στον Γιώργο Παπαδάκη στην τελευταία εκπομπή της εβδομάδας, καθώς την Κυριακή 23 Απριλίου είναι η ονομαστική του εορτή.  Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε στον Γιώργο Παπαδάκη: «Εδώ λες ότι είναι η οικογένειά σου. Δεν θα είσαι με την επαγγελματική οικογένεια του ΑΝΤ1, ωστόσο εμείς έχουμε προβλέψει γι’ αυτό. Δεν θα έρθουμε σπίτι αλλά κοίτα» και τότε πέρασε στο βίντεο με όλα όσα είπαν οι συνεργάτες του. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Παπαδάκης, εμφανώς συγκινημένος, είπε: «Συγκινούμαι ναι. Ωραία ήταν. Αυτά είναι τα πα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Συγκινήθηκε με τις ευχές για την ονομαστική του εορτή

Βούρκωσε από τις ευχές των συνεργατών του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»