Europa League: Τρομερή Σεβίλλη «διέλυσε» με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά – Στην 4άδα Γιουβέντους και Μπάγερ Λεβερκούζεν

00:02 - 21/04/2023

Η Σεβίλλη έκανε “πάρτι” κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της και στο δεύτερο ματς πήρε τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-2, στα ημιτελικά του Europa League. Με τον Μαγκουάιρ να κάνει… δώρο το πρώτο γκολ μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, η Σεβίλλη δεν δυσκολεύτηκε να “σκοτώσει” ... Περισσότερα To άρθρο Europa League: Τρομερή Σεβίλλη «διέλυσε» με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά – Στην 4άδα Γιουβέντους και Μπάγερ Λεβερκούζεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Europa League: Ξέσπασε στη Μάντσεστερ Γιουν. η Σεβίλλη και περιμένει Γιουβέντους, πέρασε και η Λεβερκούζεν (vids)

Στη Σεβίλλη, η ομώνυμη ομάδα, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ο μεγάλος κακός δαίμονας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απέκλεισε από τη διοργάνωση (3-0). Οι Αγγλοι που δεν έχουν κερδίσει καμία φορά τους Σεβιγιάνους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την «αυτοκτονία» στο πρώτο παιχνίδι που είχαν προηγηθεί 2-0 αλλά με δύο αυτογκόλ στο φινάλε […] The post Europa League: Ξέσπασε στη Μάντσεστερ Γιουν. η Σεβίλλη και περιμένει Γιουβέντους, πέρασε και η Λεβερκούζεν (vids) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκλονίζουν τα λόγια των Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον για το θάνατο του συμπαίκτη τους

Η Bella Hadid πόζαρε με κατακόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria’s Secret

«Νοσοκομείο» οι Φιλαδέλφεια Σίξερς πριν το παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς στην πρεμιέρα του NBA

22 μελλόνυμφα ζευγάρια εξαπατήθηκαν από το κέντρο εκδηλώσεων στο Κορωπί - «Παραμονή του γάμου το κτήμα ήταν σφραγισμένο»

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: Ταυτοποιήθηκαν 6 άτομα για ρίψη αντικειμένων στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Τρία παιδιά ανάμεσα στους έντεκα νεκρούς σε ισραηλινή επίθεση στη Γάζα - «Στόχευαν νοσοκομείο» λέει το υπουργείο Υγείας