Μαρία Αναστασοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης βάζει τους όρους»

15:20 - 20/04/2023

H Μαρία Αναστασοπούλου μιλάει για την σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το ενδεχόμενο να αναλάβει μόνη της κάποια εκπομπή! The post Μαρία Αναστασοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης βάζει τους όρους» appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Η εκπομπή γίνεται με τους όρους του»

«Ήταν συνειδητή απόφαση να φύγω από τον ΣΚΑΙ. Προσαρμόστηκα στον ANT1 και τώρα είμαι σε καλή φάση», είπε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Η εκπομπή γίνεται με τους όρους του»

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια του ANT1 μίλησε για το To άρθρο Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Η εκπομπή γίνεται με τους όρους του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μια κατηγορία μόνος του

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Μαρία ΑναστασοπούλουΣτην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου , τόσο για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όσο και για το τηλεοπτικό της μέλλον.  «Μου φαίνεται σαν να πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που ξεκίνησα στον ΑΝΤ1. Φέτος ήταν μια δημιουργική χρονιά, πήγαν όλα πολύ καλά. Προσαρμόστηκα στον ΑΝΤ1 και τώρα είμαι σε καλή φάση», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου. Μιλάω βέβαια πλέον εκ του ασφαλούς. Ήταν συνειδητή απόφαση να φύγω από τον ΣΚΑΙ. Προσαρμόστηκα στον ANT1, όχι πάρα πολύ γρήγορα, αλλά προσαρμόστηκα, και τώρα είμαι σε καλή φάση», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου. Για τον Γιώργο Παπαδάκη, η δ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

Ψυχοκόρες: Η Μάγια αισθάνεται προδομένη και αρχίζει να εκδικείται