Δέσποινα Μοιραράκη: «Κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει ο άντρας μου»

12:56 - 20/04/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη που μίλησε για τις δύσκολες στιγμές μετά […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει ο άντρας μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: «Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν δέκα μέρες πριν φύγει ο άνδρας μου από τη ζωή» (Βίντεο)

«Μια μέρα είχε έρθει ένας κύριος από το πολεμικό ναυτικό κι όταν μου είπε πως γνώριζε τον σύζυγό μου, τότε λύγισα», αναφέρει

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δέσποινα Μοιραράκη: «Στα πρώτα γυρίσματα του Cash or Trash, κανείς δεν ήξερε πως περίμενα να “φύγει” ο άνδρας μου»

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά την απώλεια του συζύγου της. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, μίλησε για το «Cash or Trash», το οποίο και παρουσιάζει. «Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Από το Cash or Trash μου άρεσε πολύ μια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Μάρκο Σεφερλή: «Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό που άκουσα»

Ράνια Ιωαννίδου: Θλίψη στην κηδεία της ηθοποιού

Ναταλία Γερμανού: Εξιτήριο για την παρουσιάστρια μετά το έκτακτο χειρουργείο

Η Δανάη Μπάρκα μαθαίνει… pole dancing

Δημήτρης Οικονόμου: «Ήταν όνειρό μου η ψυχαγωγία πριν πολλά χρόνια, αλλά δεν έκατσε»

Grand Hotel: Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της είχε και δεύτερο παιδί