«Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;», λέει η Κατερίνα Στεφανίδη για τη μητέρα της
10:24 - 20/04/2023
Για την ανάρτηση της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη που προκάλεσε δημόσια κατακραυγή, τοποθετήθηκε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» γράφει για τη μητέρα της
Η Ολυμπιονίκης κράτησε αποστάσεις από τις χυδαίες αναρτήσεις της υποψήφιας βουλευτού με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη Σε αποκήρυξη των γραφομένων από τη μητέρα της Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη προχώρησε η κόρη της, η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, με απαντήσεις που έδωσε σε σχόλια χρηστών μετά τη χυδαία ανάρτηση […]
The post Κατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» γράφει για τη μητέρα της appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.grΚατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» γράφει για τη μητέρα της
Σε αποκήρυξη των γραφομένων από τη μητέρα της Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη προχώρησε η κόρη της, η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, με απαντήσεις που έδωσε σε σχόλια χρηστών μετά τη χυδαία ανάρτηση της μητέρας της. Όπως ξεκαθαρίζει η Κατερίνα Στεφανίδη «σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας […]
The post Κατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» γράφει για τη μητέρα της appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr