Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου - Το ξέσπασμα στο Instagram

07:52 - 20/04/2023

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν χρήστες των social media, σχετικά με την ανάρτησή της μητέρας της για την υπόθεση των καταγγελιών κατά του Αλέξη Γεωργούλη. Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη – και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – είχε αναπαράγει εμετικό πρωτοσέλιδο για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη, γράφοντας και «συγγνώμη, ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου - Το ξέσπασμα στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη: «Δεν ταυτίζομαι με τις απόψεις της μητέρας μου»

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να μαζεύω τη μητέρα μου; Μπόγιας;»

Όπως ξεκαθαρίζει η Κατερίνα Στεφανίδη «σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου».

Διαβάστε το στο tovima

Κατερίνα Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη: «Δεν ταυτίζομαι με τις απόψεις της μητέρας μου»

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη,  Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, πριν από λίγες ώρες,  αναπαρήγαγε το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου,  μέσω Twitter και έγραψε :«Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι». Αυτό προκάλεσε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το μήνυμα του Γκέιμπριελ μετά το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό: «Ο ουρανός δεν είναι το ταβάνι»

ΗΠΑ: Υπερτυχερός κέρδισε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε λοταρία μετά από δυο συνεχόμενα τζακ ποτ

Kαρύταινα: Χειμερινή απόδραση στο «Τολέδο της Ελλάδας»

Τον Μάρτιο τα πρώτα αποτελέσματα της αποστολής του διαστημικού σκάφους Parker Solar Probe στον Ήλιο

Greek Basketball League: «Αυλαία» στον δεύτερο γύρο με ΑΕΚ – Άρης και άλλα δυο ματς

OPEL: Νέος επίσημος διανομέας και επισκευαστής στην Αττική